Motorolie / kettingzaagolie

FilterIconFilteren

Type product
Aandrijving
Variant
8 van 8 Producten

Accessoires

Wij willen dat je nog jarenlang plezier hebt aan je STIHL machines. Daarom blijven wij voor jou onze hoogwaardige motor- en kettingzaagoliën verder ontwikkelen. Die zijn bijgevolg optimaal aangepast aan de vereisten van STIHL machines.



STIHL MOTOROLIE: VOOR EEN LANGE GEBRUIKSDUUR


Voor kettingzagen, bosmaaiers of doorslijpmachines: STIHL machines staan voor de hoogste kwaliteit, innovatieve techniek en een sterk vermogen. Om lang plezier te beleven aan je STIHL motormachines, moet je die altijd gebruiken met oliën die een hoog smeervermogen hebben en zuiver zijn. De brandstoffen die wij zelf hebben ontwikkeld, zijn chemisch, mechanisch en in de praktijk getest en zijn optimaal aangepast aan STIHL machines. Zo start je kettingzaag of je bosmaaier ook na een langere stilstand meteen vanaf de eerste seconde. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan motoroliën, kettingzaagoliën en andere smeerstoffen.



EIGENSCHAPPEN VAN STIHL MOTOROLIE


De hoogwaardige motoroliën van STIHL werden ontwikkeld op maat van de vereisten van de STIHL motoren. Ze ondersteunen het vermogen van je STIHL machines met tweetaktmotor, want ze zorgen voor de smering, beschermen tegen slijtage en beperken de verkooksing. De STIHL motoroliën voor de STIHL motoren worden gemengd in de verhouding 1:50.



De motoroliën die speciaal voor STIHL motormachines ontwikkeld werden, voldoen zelfs aan de hoogste vereisten. Aangezien de STIHL motorolie bij de verbranding nauwelijks residu’s heeft, kunnen ongecontroleerde verbranding, gloei-ontstekingen en het uitvallen van bougies sterk verminderd worden. Zo kan je lang plezier hebben van een krachtige en betrouwbare motor.



STIHL KETTINGZAAGOLIE VOOR PROBLEEMLOOS WERK.


Opdat de slijtage verminderd wordt en je snijgereedschap door de wrijving tussen zaagketting en zaagblad niet oververhit geraakt, moet er altijd voldoende kettingzaagolie zitten in de hiervoor bestemde tank van je kettingzaag. Door de toevoer van kettingolie voor de kettingzaag wordt het zaaggarnituur gelijkmatig en effectief gesmeerd en op die manier beschermd.



Met onze zaagkettingolie BioPlus kan je zelfs in ecologisch gevoelige regio’s zonder problemen aan het werk gaan. De olie is immers samengesteld op plantaardige basis, is biologisch afbreekbaar en is beoordeeld als niet gevaarlijk voor het grondwater.